Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut vind je op slechts een paar minuten rijden van Rotterdam in het veelzijdige recreatiegebied de Rottemeren. Geniet van de prachtige unieke omgeving, het sfeervolle terrein en lekker eten en drinken.

In het Hoge Bergse bos in Bergschenhoek vind je Outdoor Valley. Op het terrein van het buitensportcentrum staat het Restaurant de Berghut. Het restaurant werd, na een grote uitslaande brand in 2018, volledig verbouwd. Het ruime terras is een heerlijke plek om na een sportieve middag neer te strijken voor een koud drankje. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Het terras en restaurant zijn zeven dagen per week geopend. Op maandag en dinsdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en van woensdag tot en met zondag van 09:00 uur tot 22:00 uur. Reserveer hier je tafel.

Goed om te weten:
  • Nieuw
  • 7 dagen per week geopend
  • Lunch, diner en borrel
  • Groot terras
  • Veel gerechten ook vegetarisch of veganistisch
Menu

Op de menukaart van Restaurant de Berghut vind je heerlijke gerechten. Naast de smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten hebben we een uitgebreid burgermenu. Zin in iets unieks? Stel dan je eigen salade samen! Kom je samen met je kinderen? Leuk! Voor hen is er een speciaal kindermenu.

Download hier de Menukaart

Download hier de Drankenkaart

Arrangementen

Kom je met een grote groep? Of wil je graag voor/na je activiteit ontbijten, lunchen, borrelen of uitgebreid dineren, dan dien je dit vooraf te reserveren. We verwijzen je hiervoor graag door naar onze arrangementen.