Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Kanopolo is een sport voor waterliefhebbers! Je speelt de bal naar elkaar toe door te gooien of deze met je peddel weg te slaan. Kanopolo is een officieel erkende sport en het Nederlandse team werd al meerdere malen wereldkampioen. Zijn jullie de volgende?

Samenwerken met je klas is een must tijdens deze activiteit. Daarom zullen jullie voorafgaand aan dit spannende spel oefenen aan jullie balvaardigheid en samenwerking. De eerste proef doorstaan? Het spel kan beginnen. In de 1 persoons kajaks gaan jullie de strijd aan. Gooi over en scoren maar!

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 12 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je wordt vies en nat
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, een echte outdoor lunch of één van onze barbecue’s. Ook voor een gezellige borrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen