Eten en drinken

Eten en drinken
Personen
Voor kinderen en volwassen
Duur
Dagelijks geopend

Na al die avonturen in de buitenlucht krijg je ongetwijfeld trek en dorst. Gelukkig hoef je tijdens de openingstijden van het Avonturenpark niet ver te zoeken voor een maaltijd. Bij Restaurant de Berghut kan je onder andere terecht voor heerlijke burgers, á la carte, koffie en lunch. Restaurant de Pannenkoekhut biedt een ruime keuze aan pannenkoeken, vlees- en vegetarische gerechten.

 

Openingstijden
Restaurant de Berghut is op woensdag en donderdag geopend van 09:00 uur tot 20:00 uur en vrijdag t/m zondag van 09:00 tot 22:00 uur. Woensdag en donderdag is de keuken van 11:00 tot 19:30 open en vrijdag t/m zondag is de keuken voor het diner geopend tot 20:30 uur. De openingstijden van de keuken van Restaurant de Pannenkoekhut zijn als volgt: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 t/m 19:30 uur en donderdag van 15:00 t/m 19:30 uur.

Niet alleen in de restaurants of op het terras kun je terecht voor de nodige energie, maar ook buiten. Je kunt ook een goed gevuld picknicktasje voor de lunch ophalen bij Restaurant de Berghut voor op het gras onder de zon.

Goed om te weten:
  • Restaurants dagelijks geopend
  • Picknicken op een kleedje in het gras
  • Marshmallows roosteren boven het vuur

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley. Middenin het Avonturenpark kun je hier terecht voor een verfrissend drankje of gezond broodje. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je een reservering plaatsen.

Restaurant de Pannenkoekhut

De naam zegt het al, Restaurant de Pannenkoekhut is een pannenkoekenrestaurant. Gelegen op het terrein van Outdoor Valley Wintersport onderaan de skipistes. Binnen de openingstijden van het Avonturenpark is het restaurant geopend voor een hapje en drankje. Op het grote terras is voldoende plek om na het tuben of een stevige wandeling even bij te komen in de zon. Wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je hier je reservering plaatsen.

Picknicken

Trek er op uit in het Hoge Bergse Bos. Als echte avonturiers neem je natuurlijk je eigen picknicktas mee vol met lekkers. Iedere dag worden de picknicktassenvers bereid. Het tasje is voor twee personen en kun je afhalen bij Restaurant de Berghut. Er zit onder andere een jus d’orange, broodjes, diverse soorten beleg en fruit in. Je neemt de picknicktas eenvoudig mee in een kano of zoek een plekje op het grasveld, aan het water, in de zon.

De picknicktassen zijn verkrijgbaar in Restaurant de Berghut.