Eten en drinken

Eten en drinken
Personen
Voor kinderen en volwassen
Duur
Open van 9:00 uur tot 20:00 uur

Bij Avonturenpark Outdoor Valley hoef je geen honger te lijden! Tijdens je avonturen in het park kun je terecht bij onze restaurants De Pannenkoekhut en De Berghut, die beide geopend zijn tijdens de reguliere openingstijden van het park.

Geniet van een smakelijke maaltijd of verfrissend drankje op het terras, omringd door de prachtige natuur van het recreatiegebied de Rottemeren. Of je nu trek hebt in een overheerlijke pannenkoek of liever kiest voor een stevige maaltijd, wij hebben voor elk wat wils. Laat je verwennen en laad je energie weer op voor nog meer avontuur!

Goed om te weten:
  • Ruime keuze aan gerechten
  • Vers bereid
  • Kindvriendelijke opties
  • Zonnig terras
  • Geopend tijdens parkuren

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley. Middenin het Avonturenpark kun je hier terecht voor een verfrissend drankje of gezond broodje. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je een reservering plaatsen.

Restaurant de Pannenkoekhut

De naam zegt het al, Restaurant de Pannenkoekhut is een pannenkoekenrestaurant. Gelegen op het terrein van Outdoor Valley Wintersport onderaan de skipistes. Binnen de openingstijden van het Avonturenpark is het restaurant geopend voor een hapje en drankje. Op het grote terras is voldoende plek om na het tuben of een stevige wandeling even bij te komen in de zon.