Eten en drinken

Eten en drinken
Personen
Voor kinderen en volwassen
Duur
Dagelijks geopend

Van al die avonturen krijg je dorst en honger. Beide restaurants van Outdoor Valley zijn tijdens de openingstijden van het Avonturenpark geopend. Restaurant de Berghut is zeven dagen per week geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Van woensdag tot en met zondag is de keuken voor het diner geopend tot 21:00 uur. Restaurant de Skiberg is geopend op woensdag van 13:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag en zondag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Niet alleen in de restaurants of op het terras kun je terecht voor de nodige energie, maar ook buiten. Op vaste tijden kun je marshmallows roosteren boven het vuur of haal wanneer het jullie uitkomt een picknickmandje en lunch op een kleedje in het gras onder de zon.

Goed om te weten:
  • Restaurants dagelijks geopend
  • Picknicken op een kleedje in het gras
  • Marshmallows roosteren boven het vuur
Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley. Middenin het Avonturenpark kun je hier terecht voor een verfrissend drankje of gezond broodje. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je hier je reservering plaatsen.

De menukaart van Restaurant de Berghut kun je hier bekijken.

Restaurant de Skiberg

De naam zegt het al, Restaurant de Skiberg is gelegen op het terrein van Outdoor Valley Wintersport. Op woensdag, zaterdag en zondag is het restaurant geopend voor een hapje en drankje. Op het grote terras is voldoende plek om na het tuben of een stevige wandeling even bij te komen in de zon.

Picknicken

Trek er op uit in het Hoge Bergse Bos. Als echte avonturiers neem je natuurlijk je eigen picknickmand mee vol met lekkers. Iedere dag worden de picknickmanden vers bereid. Het mandje is voor twee personen en kun je afhalen bij Restaurant de Berghut. Er zit onder andere een Jus d’orange, een stokbroodje, diverse soorten beleg en fruit in. De picknickmandjes zijn voorzien van een lekker zacht kleedje. Je neemt de picknick mand eenvoudig mee in een kano of zoek een plekje op het grasveld, aan het water, in de zon.

De picknickmand zijn voor €12,50 p.p verkrijgbaar in Restaurant de Berghut. 

Marshmallows roosteren

Op vaste momenten wordt het vuur in de vuurhut aangestoken. Kinderen en volwassenen kunnen boven het vuur hun eigen marshmallows roosteren. Zijn de marshmallows mooi goud-bruin? Smullen maar!

De marshmallows zijn voor €1,- verkrijgbaar in de vuurhut. Voor de tijden: zie het dagprogramma.