Eten en drinken

Eten en drinken
Personen
Voor kinderen en volwassen
Duur
Dagelijks geopend

Van al die avonturen krijg je dorst en honger. Beide restaurants van Outdoor Valley zijn tijdens de openingstijden van het Avonturenpark geopend. Restaurant de Berghut is geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Van woensdag tot en met zondag is de keuken voor het diner geopend tot 21:00 uur. Restaurant de Pannenkoekhut is geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Niet alleen in de restaurants of op het terras kun je terecht voor de nodige energie, maar ook buiten. Je kunt de hele dag marshmallows roosteren boven het vuur of haal, wanneer het jullie uitkomt, een picknickmandje voor de lunch voor op een kleedje in het gras onder de zon.

Goed om te weten:
  • Restaurants dagelijks geopend
  • Picknicken op een kleedje in het gras
  • Marshmallows roosteren boven het vuur

Restaurant de Berghut

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley. Middenin het Avonturenpark kun je hier terecht voor een verfrissend drankje of gezond broodje. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je een reservering plaatsen.

Restaurant de Pannenkoekhut

De naam zegt het al, Restaurant de Pannenkoekhut is een pannenkoekenrestaurant. Gelegen op het terrein van Outdoor Valley Wintersport onderaan de skipistes. Binnen de openingstijden van het Avonturenpark is het restaurant geopend voor een hapje en drankje. Op het grote terras is voldoende plek om na het tuben of een stevige wandeling even bij te komen in de zon. Wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je hier je reservering plaatsen.

Picknicken

Trek er op uit in het Hoge Bergse Bos. Als echte avonturiers neem je natuurlijk je eigen picknickmand mee vol met lekkers. Iedere dag worden de picknickmanden vers bereid. Het mandje is voor twee personen en kun je afhalen bij Restaurant de Berghut. Er zit onder andere een Jus d’orange, een stokbroodje, diverse soorten beleg en fruit in. De picknickmandjes zijn voorzien van een lekker zacht kleedje. Je neemt de picknick mand eenvoudig mee in een kano of zoek een plekje op het grasveld, aan het water, in de zon.

De picknickmand zijn verkrijgbaar in Restaurant de Berghut. 

Marshmallows roosteren

Bij Restaurant de Berghut en De Pannenkoekhut is het vuur al aangestoken. Kinderen en volwassenen kunnen boven het vuur hun eigen marshmallows roosteren. Zijn de marshmallows mooi goud-bruin? Smullen maar!