Mountainbiken

Mountainbiken
Prijs
Vanaf € 23,00 per persoon
Personen
Minimaal 1
Duur
Vanaf 1 uur

Op een Cube mountainbike gaan jullie onder begeleiding van een instructeur op pad. Eerst oefen je je mountainbike vaardigheden. Als dit goed gaat, gaan jullie het parcours op. Er is voor ieder wat wils. De één blijft op de paden en verbetert zijn techniek, de ander gaat het avontuur aan en volgt de instructeur het parcours op.

Het mountainbike parcours ligt in het Hoge Bergse Bos en biedt een hoop mogelijkheden voor de echte mountainbike liefhebber. Met vele snelle afdalingen, scherpe bochten, steile beklimmingen en enkele vlakke gedeeltes is dit singletrack parcours zeer divers.

Goed om te weten:
  • Minimale lengte 1,60 m
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

Maak de dag nog leuker door het mountainbiken te combineren met andere activiteiten die Outdoor Valley aanbiedt. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Eten en drinken

Combineer mountainbiken met een smakelijke maaltijd. Begin de dag met een stevig ontbijt, neem een uitgebreide lunchpauze of sluit af met een heerlijke barbecue. Ook voor een gezellige borrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn als extra optie bij te boeken, bekijk hier het aanbod.

Cube mountainbikes

Uniek bij Outdoor Valley is onze samenwerking met het gerenommeerde fietsenmerk Cube. Ieder jaar in januari ontvangen we ruim veertig stuks nieuwe mountainbikes. De fietsen die op dat moment een jaar oud zijn bieden we te koop aan. Het resultaat is dat jullie op kwalitatief zeer goede mountainbikes kunnen rijden.

Ben je nog op zoek naar een goede tweedehands mountainbike? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€23,00 €31,00 €38,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

    Informatie aanvragen