Indianenweekend

Indianenweekend
Prijs
Vanaf € 73,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
2 dagen

Tijdens het Indianenweekend beleef je een uniek weekendje weg met je familie en/of vrienden.

Jullie beginnen het weekend met een drie uur durende kanotocht. Na een heerlijke picknick zetten jullie de tocht op het water voort. Aan het eind van de middag zijn jullie terug op Outdoor Valley en is er tijd om je op te frissen. ’s Avonds is er een heerlijke barbecue en rusten jullie uit bij een gezellig kampvuur. Om vervolgens te slapen in een echte tipitent… of maken jullie liever nog een nachtelijke kanotocht?

De volgende ochtend beginnen jullie na het ontbijt aan het laatste onderdeel van het weekend: een uur lang boogschieten! Tegen de middag zit het leven als indiaan er op en gaan jullie voldaan naar huis.

Goed om te weten:
  • Winterproof
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Incl. picknick, barbecue, overnachting en ontbijt
  • Je kunt vies en nat worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

Je kunt het indianenweekend uitbreiden met verschillende activiteiten. Boek een nachtelijk kanotocht of ga met de hele groep het survivalbos in. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een fantastisch weekend van!

Eten en drinken

Tijdens het weekend zijn de picknick, barbecue en het ontbijt inbegrepen. Indien gewenst zijn alle maaltijden naar wens uit te breiden met luxere opties en ook voor drankjes kan gezorgd worden.

Bekijk hier het horeca aanbod.


    Informatie aanvragen