Obstacle Run

Obstacle Run

Het is weer zover! Op 23 oktober 2022 rennen we door het Hoge Bergse Bos en trotseren we de leukste obstakels tijdens de Outdoor Valley Obstacle Run. De route van 3 of 6 kilometer zit vol met leuke verrassingen en is geschikt voor jong en oud!

Na de gezellige editie van 2021, waarbij we helaas vanwege Corona geen toeschouwers mochten toelaten, gaan we dit jaar voor een nog gezelligere dag! De Outdoor Valley Obstacle Run heeft twee afstanden: 3 en 6 kilometer. De 3 kilometer route is speciaal voor kinderen en ouders. Voor wie op zoek is naar een echt uitdaging is de 6 kilometer vol obstakels de juiste keus! Ook bij de 6 kilometer hebben we, naaste de individuele run, een speciale family editie. Na de run kun je bijkomen en napraten op het terrein van Outdoor Valley onder het genot van een hapje en drankje.

AANMELDEN EN TICKETS

De online ticketverkoop is inmiddels gesloten. Wel kun je op zondag 23 oktober nog kaartjes aan de deur kopen. Houd er rekening mee dat we een beperkte oplage Finisher shirts hebben en dat we deze dus op de dag zelf niet meer kunnen garanderen. Je kunt je op de dag zelf nog inschrijven op de volgende starttijden:

  • 3 KM Family: 10:00, 10:15 of 10:30
  • 6 KM Family: 11:45
  • 6 KM Obstacle: 12:30

 

NIEUW

Bij de finish ontvang je dit jaar een exclusief Outdoor Valley Obstacle Run FINISHER t-shirt. Let op: je ontvangt dit shirt bij de finish, zorg er dus voor dat je zelf een shirt meeneemt om in te lopen!  Bestel je je tickets vóór 10 oktober? Dan ben je verzekerd van een shirt in de juiste maat. Na 10 oktober is er een beperkte oplage. Wees er dus snel bij!