Kinderfeestje Survival

Kinderfeestje Survival
Prijs
€ 23,50 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
1,5 uur

Het kinderfeestje survival is speciaal voor stoere jongens en meisjes die niet vies zijn van een beetje modder. Nodig al je vriendjes uit en ga op avontuur!

Samen met een instructeur gaan jullie het survivalbos in. Op het parcours vind je onder andere touwbanen, netten, balken en slingertouwen. De instructeur zal jullie helpen over, onder en tussen alle obstakels door te komen.

Je kunt dit kinderfeestje zelf boeken. Klik op ‘Boek het kinderfeestje survival’ en maak er een onvergetelijke verjaardag van!

Goed om te weten
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na anderhalf uur nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef over het water vanaf via onze 80 meter lange tokkelbaan, bouw met balken, touwen en tonnen je eigen vlot of spring met zijn allen in een enorme kano en vaar zoals de indianen vroeger deden.

Daar krijg je trek van

Van een middag vol avontuur en plezier krijg je reuze trek. Boek daarom een lekkere muffin met ranja vooraf en bestel er tot slot nog een patatmaal bij! Of rooster als echte avonturiers marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.