Meikamp

Meikamp
Prijs
€ 200,00 per persoon
Duur
Van dinsdag t/m vrijdag

Ben je de winter zat en sta je te trappelen om weer lekker naar buiten te gaan? Kom dan op meikamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

De week staat in het teken van buitenspelen. Samen met je leeftijdsgenootjes ga je op avontuur en ontdek je vele Outdoor Valley activiteiten. Om het meikamp door te kunnen laten gaan, moeten minimaal 8 kinderen zich aanmelden. Geef onderaan de pagina door of je op de lijst wilt, je krijgt uiterlijk 14 dagen voor de start van het kamp te horen of het doorgaat.

Wil jij een week zonder ouders op avontuur? Kom dan naar het outdoor mei, zomer– en herfstkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Zwemdiploma verplicht
  • Zonder overnachting
  • 4 dagen i.v.m. Koningsdag
  • Dinsdag 28 april – vrijdag 1 mei 2020
Weer naar buiten

Na een winter binnen zitten is het toch echt tijd om weer buiten te gaan spelen. Daarom organiseert Outdoor Valley speciaal voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar het lentekamp!

Op het meikamp ben je heel de dag buiten. Samen met de instructeurs en andere kinderen ga je knopen leggen, vlotten bouwen, klimmen, survivallen, boogschieten en nog heel veel meer. Een stevige lunch mag natuurlijk niet ontbreken op een outdoor kamp met zoveel activiteiten!

Omdat het in de week van de meivakantie nog fris kan zijn, is het meikamp zonder overnachting. Je bent van 09:00 tot 17:00 bij Outdoor Valley en voor het avondeten word je weer opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Je slaapt lekker in je eigen bed en de volgende morgen ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het meikamp vindt plaats in week 18.Meld je aan