Mountainbike verkoop

Mountainbike verkoop

Outdoor Valley werkt al jaren samen met het fietsenmerk CUBE. Dankzij deze samenwerking kun je bij een bezoek aan Outdoor Valley op een goede mountainbike het MTB parcours op. Ben je na afloop enthousiast geworden over de CUBE fiets? Elk jaar rond de herfstvakantie starten wij met de Mountainbike verkoop.

Mountainbiken bij Outdoor Valley is uniek dankzij de samenwerking met het fietsenmerk CUBE. Ieder jaar in januari schaffen wij nieuwe mountainbikes aan. De fietsen die op dat moment een jaar oud zijn worden volledig nagelopen en schoongemaakt. Alles wat aan vervanging toe is wordt vervangen. Vervolgens kunnen onze gasten de mountainbikes overnemen.

CUBE mountainbikes
CUBE is een Duitse fietsfabrikant die verschillende soorten fietsen produceert. Het bedrijf werd in 1993 opgericht door toenmalig student Marcus Pürner. Het productiegebied is door de jaren heen voortdurend uitgebreid. Inmiddels worden CUBE fietsen wereldwijd geëxporteerd naar 32 landen.

Specificaties
Ben je opzoek naar een goede tweedehands mountainbike? De mountainbike verkoop start ongeveer begin oktober. De richtprijs voor de fietsen is €550,-.
De volgende frame maten zijn beschikbaar;
– 14″ en 16″ met 27,5″ velgen
– 17″, 19″, 21″ en 23″(verkocht) met 29″ velgen

Alle onderdelen worden vervangen voor originele onderdelen.
Type mountainbike: Hardtail
Framemateriaal: Aluminium
Gebruik mountainbike: Cross country
Versnellingen: 30
Versnellingsgroep: Shimano Deore, Shimano XT
Type rem: Hydraulische schijfremmen
As voorwiel: 9 mm (Quick Release)
Type voorvork: Coilvering
Voorvork merk: Rock Shox
Lock-out voorvork: Lock-out vanaf stuur
Gewicht: 13.80 kg

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bob (bob@outdoorvalley.nl) staat je graag te hulp!