Vandaag bereikbaar tot 20:00
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • De 5e Outdoor Valley Obstacle Run editie!
  • De leukste obstakels voor jong en oud!
  • Inclusief FINISHER t-shirt bij tickets gekocht vóór 26 april

Obstacle Run

Dé 5e editie van de Outdoor Valley Obstacle Run
Obstacle Run

Ben jij erbij op 12 mei 2024?

Vrienden, familie, sportmaatjes en gezinnen, het is weer tijd om je te voorbereiden op een onvergetelijke uitdaging! Save the date voor zondag 12 mei 2024, wanneer het startschot zal klinken voor een nieuwe editie van de Outdoor Valley Obstacle Run.

Na een geslaagde editie in 2023 keert deze spectaculaire run terug met nog meer verrassende hindernissen. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging voor jezelf of samen met vrienden, collega’s of familie, er is voor iedereen een geschikte route beschikbaar. Kies uit de 3 kilometer route speciaal ontworpen voor kinderen en ouders of de 6 kilometer vol obstakels voor degenen die op zoek zijn naar een echte uitdaging. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale family editie bij de 6 kilometer.

Na afloop van de run kun je bijkomen op het gezellige terrein van Outdoor Valley en de voltooide uitdaging bespreken onder het genot van een hapje en drankje. Dus zet deze datum vast in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Tickets

We werken met verschillende ticketfases. Klik hier om alle prijzen te zien.
Diegene die in de eerste drie fases zijn of haar ticket koopt, is verzekerd van een GRATIS FINISHER-shirt. Na 25 april kunnen er namelijk geen shirts meer worden besteld. Dus wees er op tijd bij! Ga jij voor de Family Run of voor de Obstacle Run?

Vragen

De meest gestelde vragen vind je hier. Wil je deel uitmaken van ons toffe vrijwilligersteam tijdens dit mooie evenement? Klik dan hier.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Onze medewerkers staan voor je klaar.
events@outdoorvalley.nl