Vandaag bereikbaar tot 17:30
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • De beste modder!
  • Veelzijdig terrein
  • Voor jong en oud
Obstacle Run
Obstacle Run

OUTDOOR VALLEY OBSTACLE RUN 17 MEI 2020 – ADVENTURE EDITION 

Na een succesvolle 1ste editie van de Outdoor Valley Obstacle Run, keert deze terug voor editie 2: Adventure Editie! Een spectaculaire run dwars door het Hoge Bergse bos gaat. Op 17 mei zal het startschot klinken voor de Outdoor Valley Obstacle Run!

Dit jaar staat de Obstacle Run in het teken van avontuur. Het wordt een spannende editie waarbij niet alleen obstakels maar ook kanovaren, tokkelen en boogschieten op de route liggen. Als echte waaghals vind jij je weg door het Hoge Bergse Bos en ren je van avontuur naar avontuur. Bij de finish bekroon jezelf tot avonturier van Outdoor Valley!

De route zit vol smalle paden, groene velden en verschillende heuvels. Dit jaar lopen de deelnemers een unieke route waarbij er geen dubbele rondjes gelopen worden! Er zijn drie afstanden, geschikt voor jong en oud. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de 3 of 6KM Familyrun die ze samen met hun ouders kunnen lopen. Voor deelnemers vanaf 14 jaar is er de 6KM en vanaf 16 jaar de 9KM. Op de parcoursen kom je tal van leuke, ingewikkelde en uitdagende obstakels tegen. FUN gegarandeerd!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Neem contact op met Mandy.
Contact