Outdoor Schoolkamp

Outdoor Schoolkamp
Personen
Minimaal 8 leerlingen
Duur
Vanaf 1 overnachting

Wakker worden met het gefluit van de vogels, heerlijk ontbijten in de buitenlucht en sporten afgestemd op het niveau van de leerlingen, dit alles ervaar je tijdens het Outdoor kamp. Haal de leerlingen uit hun comfortzone en laat je verrassen door wat het buitenleven met de klas doet.

In overleg stellen we het outdoor schoolkamp samen. De activiteiten, accommodatie, lunch en diner stemmen we volledig af op de wensen van de docenten en leerlingen.

Goed om te weten:
  • Compleet verzorgd
  • Begeleide activiteiten
  • Stel zelf het programma samen
  • Unieke locatie

Met zorg op maat gemaakt

Het outdoor schoolkamp is aan de hand van uw wensen samen te stellen. Door het uitgebreide assortiment aan activiteiten kan het programma worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Tevens is er hierdoor voldoende variatie aan te brengen voor een meerdaags schoolkamp.

De lunch varieert van een patatje tot gezonde belegde broodjes. ’s Avonds koken de leerlingen hun eigen diner boven het open vuur of genieten ze van een eenvoudige of uitgebreide barbecue. Afhankelijk van de wensen en het budget stellen we samen met u een passend programma samen. Bekijk ook eens ons activiteiten overzicht.

Doelbewust

Elkaar (beter) leren kennen, vertrouwen, leren samenwerken of communiceren. Zomaar een greep uit tal van verschillende doelen waar we het activiteitenprogramma op kunnen aanpassen. Samen met de docenten ontwikkelen we een programma dat past bij het doel van het kamp.

Natuurlijk kunnen we bij Outdoor Valley de leerlingen ook op een ongedwongen manier de tijd van hun leven laten beleven. Even weg van hun dagelijkse bezigheden, onbezorgd buitensporten en overnachten.    Informatie aanvragen