Vandaag bereikbaar tot 17:30
Vragen? Bel ons op 010-5221380
  • Veelzijdig terrein/race
  • Technische hindernissen
  • Al vanaf 6 jaar
Survivalrun
Survivalrun

OUTDOOR VALLEY SURVIVALRUN ROTTERDAM 13 OKTOBERSurvivalrun logo

Op 13 oktober organiseert Outdoor Valley onder toezicht van de Survivalrun Bond Nederland een spectaculaire Survivalrun door het Hoge Bergse Bos. Met maar liefst vier verschillende afstanden is deze run geschikt voor elke leeftijd. De run staat in het teken van hardlopen, techniek en het trotseren van vele uitdagende hindernissen.

In het kader van ons 25 jarig bestaan pakken we dit jaar extra groot uit. Naast onze Obstacle Run Silver Edition van afgelopen mei organiseren wij dit jaar ook een Survivalrun. Tijdens de run dien je over de vele obstakels te klimmen. Het doel is om jouw polsbandje te behouden! Elk obstakel vormt een nieuwe uitdaging die je moét behalen. Ga jij de uitdaging aan?

De run bestaat uit vier afstanden welke je (afhankelijk van de afstand) solo, als koppel of als team kan lopen. De 1 kilometer wordt solo gelopen. De 3 kilometer mag je solo lopen (t/m 17 jaar) en in ouder-kind verband (max. 4 per familie). De 5.5 kilometer kan solo, als koppel of met een team gelopen worden. De 9 kilometer ren je solo of als koppel.

Bekijk hier de route voor de Survivalrun Rotterdam.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Neem contact op met Mandy.
Meld je aan!