De Avonturiers

De Avonturiers
Prijs
Vanaf € 22,00 p.p. per dag (zie ticketshop voor actuele prijzen)
Personen
Voor kinderen en volwassen
Duur
Dagelijks van 09:00 uur tot 19:00 uur

In de zomervakantie van 2023 openen we weer de deuren van het Avonturenpark. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en tickets.

Voor een actieve dag in de buitenlucht hoef je niet ver te reizen. Op steenworp afstand van Rotterdam vind je Outdoor Valley, gelegen in het recreatiegebied de Rottemeren. Dit recreatiegebied kenmerkt zich door de veelzijdige recreatiemogelijkheden. In het Avonturenpark beleef je een dag vol activiteiten voor jong en oud.

Voor de echte avonturiers is er in het Avonturenpark – Outdoor Valley van alles te beleven. Je betaalt slechts eenmalig toegang en trekt er de hele dag op uit. Stap in een kano en ontdek het Hoge Bergse Bos vanaf het water. Of beklim de ruim 34 meter hoge Monte Cervino en geniet van het prachtige vergezicht. Sommige activiteiten doe je zelfstandig, andere onder begeleiding van een instructeur. De tijden van de activiteiten vind je terug in het dagprogramma.

Goed om te weten:
  • 1 vaste prijs voor alle activiteiten
  • Leuk voor kinderen en volwassenen
  • Gratis parkeren voor de deur

Tuben

Tubing is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je lijf. Met een snelheid van 50 km per uur roetsj je in een opblaasbare band over een baan naar beneden. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud en is al mogelijk vanaf 5 jaar. Kies voor de funbanen en race tegen je vrienden of laat de adrenaline door je lijf gieren in de scherpe kombochten van de extremebaan.

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Kanovaren

Stap in een Canadese kano en ontdek het Rottemerengebied vanaf het water. Geniet samen of alleen van de prachtige omgeving. De kano’s zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Vlotbouwen

Bouw samen met je mede avonturiers een vlot van tonnen, balken en touw. Halen jullie droog de overkant?

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Modderrace (survivallen)

Als je heel veel lol wilt hebben met je familie of vrienden, maar ook als je jezelf flink wil uitdagen, ben je aan het goede adres! Op het parcours zijn er touwbanen, netten, balken, slingertouwen en nog veel meer spannende hindernissen te vinden. De kans is groot dat je vies terugkomt dus neem een extra setje kleding mee.

De modderrace is er voor kinderen en volwassenen. Voor oudere kinderen en volwassenen wordt er dagelijks een apart tijdsvak opengezet.

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Net Adventure

Een opwindend adventure concept op grote hoogte. Net Adventure is voor iedereen toegankelijk, maar vooral bedoeld voor kinderen. Klauter het parcours in en spring, meters boven de grond, zo hoog als je kan. Doordat er ook netten aan de zijkanten zitten hoef je niet bang te zijn dat je verkeerd terecht komt. Geniet van het uitzicht vanuit de uitkijktoren of zoef via één van de glijbanen weer terug naar vaste grond. Plezier gegarandeerd!

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Boogschieten

Onder begeleiding van een instructeur leer je om te gaan met een handboog. Vroeger was de handboog een jacht- en oorlogswapen, nu is boogschieten vooral een concentratiesport.

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Natuurspeeltuin

Ontdekken met water en zand. Klimmen en klauteren over boomstammen. In de natuurspeeltuin kunnen kinderen weer even écht buitenspelen.

Piraten trekvlot

Leuk voor kinderen. Stap op het wiebelende trekvlot en kom door middel van spierkracht droog aan de overkant.

De natuurspeeltuin en het piraten trekvlot zijn de hele dag beschikbaar.

Klimmen

Trotseer de imposante wanden van het Klimcentrum Monte Cervino. De instructeur geeft je technische aanwijzingen en leert je hoe je het makkelijkst de wand beklimt. Je zult ervan versteld staan hoe snel je je eigen grenzen verlegt!

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Huttenbouwen

Met schroeven, bouten en moeren kunnen kinderen tussen de 5 en 14 jaar een hut bouwen in het bos. We gebruiken een veilige manier van bouwen. Door de voorbewerkte bouwmaterialen hoeven de kinderen niet met spijkers en hamer aan de slag. Deze activiteit is onder begeleiding van een instructeur. Ouders mogen mee, maar dat hoeft niet.

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Tokkelen

Kinderen tot en met 14 jaar kunnen in vogelvlucht maar liefst 80 meter afleggen boven het water. Durf jij aan niets meer dan een dunne staalkabel het water over te steken?

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.

Marshmallows roosteren

Buitenspelen is gezond, maar natuurlijk maken we ook tijd voor iets lekkers. Neem je eigen marshmallows en rooster ze mooi goudbruin boven het vuur. De marshmallows zijn voor €1,- verkrijgbaar in het park.

Bekijk het dagprogramma voor de tijden.