Outdoor bedrijfsuitje

Outdoor bedrijfsuitje
Personen
Vanaf 6 personen
Duur
Vanaf 1 uur

Op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje? Het kan lastig zijn om dit goed te organiseren. De ene medewerker wil heel de dag actief zijn terwijl de ander liever wat rustiger aan doet. Soms is er een doel gekoppeld aan het outdoor bedrijfsuitje en soms is het gewoon één groot feest. Ieders doel en wensen zijn verschillend en daarom helpen wij u graag met het samenstellen van een fantastisch outdoor bedrijfsuitje, helemaal op maat samengesteld.

Bij Outdoor Valley zijn is het mogelijk om te kiezen uit een enorm aanbod aan outdoor activiteiten die altijd begeleid worden door buitensport professionals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boogschieten, abseilen, survivallen, klimmen en nog veel meer. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze activiteiten aan te vullen met een horeca arrangement, zodat je collega’s altijd voldoende energie hebben om de volgende outdoor challenge aan te gaan.

Het is logisch dat je benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is, zeker als je nog niet precies in je hoofd hebt hoe het outdoor bedrijfsuitje eruit moet komen te zien. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons, wij denken graag mee om er een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken.

Goed om te weten:
  • Prijs op aanvraag
  • Alle combinaties mogelijk
  • Persoonlijk contact en advies

Stel je outdoor bedrijfsuitje samen!

Zowel sportief als ontspannen, er is keuze uit een breed scala aan mogelijkheden en outdoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, survivallen of abseilen.

Verder kunt u ook kiezen uit tal van activiteiten die niet standaard in ons assortiment zitten. Wat dacht u van een cocktailworkshop? Of een swingende avond met een workshop salsadansen? Wellicht wilt u dit combineren met een smoothiebar, een lunch met vers belegde broodjes of een Halal barbecue?

Wij begrijpen heel goed dat het soms moeilijk lijkt om met iedereen rekening te houden en juist daarom zorgen wij voor advies op maat en helpen we u er een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken!    Informatie aanvragen