Teambuilding Challenges

Teambuilding Challenges
Prijs
Vanaf € 26,00 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
Vanaf 90 minuten

Teambuilding Challenges bij Outdoor Valley. Laat jouw team de uitdaging aangaan met een breed scala aan boeiende en stimulerende activiteiten die ontworpen zijn om de samenwerking, communicatie en probleemoplossende vaardigheden te versterken.

Van het overwinnen van fysieke obstakels tot het oplossen van complexe puzzels, onze teambuildingsuitdagingen zullen jouw team uitdagen om buiten hun comfortzone te stappen en samen te werken als nooit tevoren. Door teamwork, vertrouwen en leiderschap te bevorderen, zorgen deze activiteiten voor een sterker en hechter team dat klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Nadat de opdrachten zijn volbracht bespreken jullie het resultaat van de opdracht met de instructeur en kunnen er punten worden gescoord voor communicatie, samenwerking, creativiteit, plezier en resultaat. Wil je ook het groepsproces evalueren en aan specifieke doelen werken? Boek dan een bedrijfstrainer via het contactformulier onderaan deze pagina.

Goed om te weten:
  • Op 10 min. rijden van Rotterdam
  • Gelegen in het recreatiegebied Rottemeren
  • Gratis parkeren voor de deur; oplaadpunten beschikbaar⚡️
  • Groot restaurant op eigen locatie
  • Van budgetvriendelijk tot premium
  • Diverse thema's die aansluiten bij jullie doel

Dit kun je verwachten

Dit programma vindt in de frisse buitenlucht plaats. Nadat de teams zijn gevormd, er creatieve teamnamen zijn bedacht en de teamkreten luidkeels over het terrein klinken stellen de teams zich tegen elkaar op. Tijdens diverse opdrachten worden punten toegekend voor communicatie, samenwerking, creativiteit, plezier en opdrachtresultaat. De teams gaan van uitdaging naar uitdaging en concurreren steeds tegen een nieuw team. Het team dat uitblinkt in teamspirit wint de felbegeerde titel.

VOORBEELD

Het team moet een bal vanaf een vast object optillen en, zonder dat de bal de grond raakt, in een emmer plaatsen. Ze mogen hierbij uitsluitend gebruik maken van lange houten stokken die ze vasthouden. Raakt de bal de grond, dan moet het team opnieuw beginnen. Het spel eindigt wanneer de bal succesvol in de emmer is geplaatst.

Versterk jouw team vandaag nog met onze teambuildingsprogramma’s. Neem contact met ons op om een programma op maat te maken en het team naar nieuwe hoogte te brengen!

Mix & Match

Pas het programma volledig aan naar jouw wensen. Kies voor een tijdsduur van een uur tot een volledige dag vol avonturen. Combineer teamopdrachten met andere activiteiten die Outdoor Valley te bieden heeft. Of voeg dit programma toe aan een vergaderarrangement.

Programma Duur Prijs p.p.
Challenges 1,5 uur € 26,00
Challenges 2,5 uur € 39,00
Vergaderarrangement (TIP!) Dagdeel € 25,00
Basis lunch +/- 1 uur € 11,00
Basic barbecue +/- 1,5 uur € 28,50

    Informatie aanvragen