Teambuilding Wandeling

Teambuilding Wandeling
Prijs
Vanaf € 26,00 per persoon
Personen
Vanaf 6 personen
Duur
Vanaf 90 minuten

Verken samen met jouw team de prachtige omgeving van het Hoge Bergse bos en versterk jullie band tijdens onze teambuilding wandeling.

Door de frisse lucht op te snuiven, in beweging te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, creëer je een ontspannen en inspirerende setting waarin jullie als groep kunnen groeien, jezelf kunnen ontwikkelen en sterker kunnen worden als team.

Nadat de opdrachten zijn volbracht bespreken jullie het resultaat van de opdracht met de instructeur. Wil je ook het groepsproces evalueren en aan specifieke doelen werken? Boek dan een bedrijfstrainer via het contactformulier onderaan deze pagina.

Goed om te weten:
  • Op 10 min. rijden van Rotterdam
  • Gelegen in het recreatiegebied Rottemeren
  • Gratis parkeren voor de deur; oplaadpunten beschikbaar⚡️
  • Groot restaurant op eigen locatie
  • Van budgetvriendelijk tot premium
  • Diverse thema's die aansluiten bij jullie doel

Dit kun je verwachten

Onze instructeur staat klaar met inspirerende opdrachten. Kies tussen een wandelroute van 1,6 km of 3,3 km. Tijdens de wandeling geniet je van de natuur en voer je goede gesprekken met collega’s. Stop onderweg voor teamopdrachten die samenwerking en communicatie bevorderen. Deze ontspannen setting biedt ruimte voor groei en ontwikkeling als team. Kom samen, versterk jullie band en groei tijdens deze inspirerende wandelervaring.

VOORBEELD

Het team wordt in tweeën verdeeld en er liggen meerdere hoepels op de grond. De ene helft van het team staat in de meest rechter hoepels, terwijl de andere helft in de meest linker hoepels staat. De middelste hoepel blijft leeg. Het linker team moet nu van plaats wisselen met het rechter team. Echter, de deelnemers mogen zich alleen vooruit verplaatsen, niemand inhalen en nooit met meer dan één persoon tegelijk in een hoepel staan. Succes!

Versterk jouw team vandaag nog met onze teambuildingsprogramma’s. Neem contact met ons op om een programma op maat te maken en het team naar nieuwe hoogte te brengen!

Mix & Match

Pas het programma volledig aan naar jouw wensen. Kies voor een tijdsduur van een uur tot een volledige dag vol avonturen. Combineer teamopdrachten met andere activiteiten die Outdoor Valley te bieden heeft. Of voeg dit programma toe aan een vergaderarrangement.

Programma Duur Prijs p.p.
Wandeling 1,6 km 1,5 uur € 26,00
Wandeling 3,3 km 2,5 uur € 39,00
Vergaderarrangement (TIP!) Dagdeel € 25,00
Basis lunch +/- 1 uur € 11,00
Basic barbecue +/- 1,5 uur € 28,50

TIP: Vergadercombi

De Teambuilding Wandeling is uitstekend te combineren met een vergaderarrangement. Begin de dag met een verzorgd ontvangst, duik de diepte in tijdens een vergadering in een van onze zalen of tipi-tenten, en geniet van een heerlijke lunch. Herlaad vervolgens met de Teambuilding Wandeling, waar voldoende tijd is voor goede gesprekken. Jullie sluiten af met een hapje en drankje in ons restaurant. Zo beleef je een volledig verzorgde dag gericht op ontwikkeling en groei.

    Informatie aanvragen