SURVIVALRUN TECHNIEKTRAINING

SURVIVALRUN TECHNIEKTRAINING
Prijs
Vanaf € 42,00 Per maand
Personen
1-20
Duur
1 uur

Vond jij vroeger het apenkooien leuk? Of wil je je survivalrun techniek verbeteren? Of misschien wel trainen voor een survivalrun wedstrijd? In alle gevallen is de Survivalrun techniektraining iets voor jou.

‘Het is misschien je eerste keer in een survivalbos, of wellicht heb je al jarenlang ervaring. Ongeacht je niveau sta je op het punt om survivalrunning te leren. Technisch survivalrunning, zodat je je kracht niet hoeft te verspillen en je zelfs na die 12 km nog de eindhindernis kan halen. De eerste hindernissen gaan aan het begin nog wat moeilijk maar na een paar keer oefenen heb je de smaak te pakken!’

In het kort:
  • Survivalrun techniek leren en/of verbeteren
  • Ervaren trainer
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE SURVIVALRUN TECHNIEKTRAINING?

Met de komst van obstacle runs is ook de survivalrun sport steeds populairder. Survivalrunning gaat een stap verder dan obstaclerunning. Bij deze training leer je naast de grondbeginselen van survivalrun techniek ook de fijne kneepjes van de sport. De techniektraining leert je om zelfs de moeilijkste combinatiehindernis met de juiste techniek te overwinnen.

Tip: Combineer de training met Survival Fit om je techniek in de praktijk te brengen op snelheid.

 

 

 

WAT IS HET EFFECT?

Je survivalrun technieken verbeteren met de week en alle hindernissen neem je steeds gemakkelijker. Combineer de techniektraining met de conditie- en krachttrainingen en je staat vol vertrouwen aan de start van een survivalrun wedstrijd zoals de Hang-On Run, Beltrum of Udenhout. Deze training is voor ieder niveau geschikt.

WAT MOET IK MEENEMEN?

  • Een strakke tight met eronder hoge kousen
  • Sportschoenen met voldoende grip (Tip: Leden krijgen 10% korting op Salomon in de Kanoshop)
  • Droge/schone kleding voor na afloop
  • Handdoek voor het douchen