Mountainbike

Mountainbike
Prijs
Vanaf € 23,50 per mountainbike
Personen
Voor 1 persoon
Duur
Vanaf 2 uur

Let op! Helaas is het huren van een mountainbike tot nader bericht niet mogelijk. Doordat de levering van onze nieuwe mountainbikes is uitgesteld hebben wij momenteel onvoldoende capaciteit. Wij hopen spoedig alle nieuwe mountainbikes te ontvangen.

Ga voor een mooie rit op de mountainbike door het Hoge en Lage Bergse Bos of kies voor het 7 kilometer lange single-track mountainbikeparcours! Het parcours kent snelle afdalingen, steile klimmen, maar ook enkele vlakke gedeeltes.

Het mountainbikeparcours ligt iets ten noorden van Rotterdam en begint en eindigt bij Outdoor Valley. De route wordt aangeduid doormiddel van het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes) op zwarte paaltjes. Door de grote hoogteverschillen en technische elementen is het parcours uniek in de regio en een uitdaging voor iedere mountainbiker. Ook voor beginnende mountainbikers zijn er leuke secties over licht glooiend terrein. Bekijk ook eens onze mountainbike cursussen en clinics.

Al onze mountainbikes zijn van het merk Cube en voorzien van platte atb-pedalen, schijfremmen, voorvork vering en een shimano schakelgroep.

Goed om te weten:
  • Minimale lengte voor mountainbiken 1,60 m.
  • Inclusief helm
  • Onder de 16 jaar is schriftelijke toestemming van ouder/verzorger verplicht
  • Zelfstandig
  • Dag huur ook mogelijk
Prijzen
1ste 2 uur Extra uur Online
€24,50 €10,- €1,- korting

Prijzen zijn inclusief fietshelm.

Mix & Match

Je kunt deze activiteit uitstekend combineren met andere zelfstandige activiteiten of met een activiteit onder begeleiding. Kijk bij dagkaartjes of activiteiten om te zien welke combinatie het beste bij jou past! Daarnaast kun je ook altijd plaatsnemen op het terras of in het Restaurant de Berghut.