SUP

SUP
Prijs
Vanaf € 12,50 per SUP
Personen
Voor 1 persoon
Duur
Vanaf 1 uur

Een SUP kun je het beste vergelijken met een surfplank. SUPpen, oftewel Stand Up Paddling, is al een paar jaar helemaal in. Je gebruikt een lange peddel om jezelf voort te bewegen. SUPpen is leuk, ontspannend en een work-out voor je hele lichaam. SUPpen past perfect bij een relax uitje, zowel samen als alleen.

De SUP’s worden verhuurt inclusief SUP-peddel. Vanaf het terrein van Outdoor Valley stap je direct het water op. De vaarroute leidt je tussen de heuvels van het Hoge Bergse Bos door. Het rondje kun je ontspannen varen in een klein uurtje. Ga je liever langer op pad? Te voet bereik je binnen twee minuten de rivier de Rotte. Vanaf hier kun je richting de Rottemeren peddelen (+/- 2,5 uur) of het centrum van Rotterdam invaren (+/- 5 uur).

Reserveer je SUP via de knop hieronder en maak gebruik van de online korting!

Goed om te weten:
  • Zwemdiploma aanbevolen
  • Minimum leeftijd 12 jaar
  • Onder de 16 jaar is schriftelijke toestemming van ouder/verzorger verplicht
  • Zelfstandig
Prijzen
1ste uur Extra uur Online
€13,50 €9,50 €1,- korting
Mix & Match

Je kunt deze activiteit uitstekend combineren met andere zelfstandige activiteiten of met een activiteit onder begeleiding. Kijk bij dagkaartjes of activiteiten om te zien welke combinatie het beste bij jou past! Daarnaast kun je ook altijd plaatsnemen op het terras of in het Restaurant de Berghut.