FAQ

FAQ
Algemeen

Op 11 oktober kun je mee doen met de uitdagende en technische race

Bij Outdoor Valley: Hoeksekade 141 te Bergschenhoek

3 kilometer - Vanaf 8 jaar
5,5 kilometer - Vanaf 10 jaar
9 kilometer - Vanaf 15 jaar

3 kilometer - Solo (8 t/m 17 jaar) en ouder-kind (max. 4 per familie)
6 kilometer - Solo, koppel of met een team
9 kilometer - Solo en koppel

3 kilometer - €13,50
5,5 kilometer - €16,00
9 kilometer - €21,00

Let op! Vanaf 28 september 2020 worden extra kosten voor laat inschrijven berekend.

Binnenkort is hier een plattegrond te vinden

Omdat het parcours uit waterhindernissen bestaat en wij de veiligheid van onze deelnemers willen waarborgen is een zwemdiploma verplicht.

Inschrijven

Helaas is het niet mogelijk om een deelname te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om je startbewijs over te dragen aan een andere deelnemer. De administratiekosten hiervan zijn €5,-. Artikel 18 uit de consumentenvoorwaarden van de VeBON is niet van toepassing op de kaartverkoop van de Outdoor Valley Survivalrun

Kun je zelf door omstandigheden niet meer meedoen aan de Outdoor Valley Survivalrun, maar heb je iemand gevonden die jouw e-ticket wil overnemen? Voor € 5,- kun je het ticket officieel overdragen aan iemand anders. Stuur hiervoor een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.

Voor vragen over je inschrijving kan je contact opnemen met Outdoor Valley via events@outdoorvalley.nl.

Evenement informatie

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging, hiermee kan je je melden bij de registratiebalie op het evenemententerrein van Outdoor Valley.

Ongeveer 1 week van tevoren ontvang je een mail met daarin starttijd en overige informatie.

Ja. Onderweg bij de 3KM en de 6KM en 9 KM is er een verzorgingspost aanwezig.

Douchegelegenheid is zeer beperkt. Houd er rekening mee dat je je alleen met koud water kan afspoelen.

Ja, er is een gescheiden omkleed ruimte voor dames en heren aanwezig.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving van Outdoor Valley, houd rekening met 10-20 minuten loopafstand. Een overzicht van alle parkeerplaatsen plaatsen wij binnenkort hier.

Ja, als deelnemer kun je kosteloos je bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Let op, 1 stuk bagage per deelnemer.
* Het opbergen van bagage is altijd op eigen risico.

Je bent van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen! Entree voor bezoekers is gratis en het terrein is open vanaf 08:30.

Ja er is een tijdregistratie. Wij maken hier binnenkort meer over bekend.

Voorbereiding

Wij hebben speciaal voor jou een reeks voorbereidingstrainingen in elkaar gezet, bestaande uit een parcourstraining en een survivalrun techniek training. Deze trainingen vullen elkaar perfect aan, waardoor jij goed voorbereid aan de start van de Outdoor valley Survivalrun staat. Meer informatie via: https://outdoorvalleysports.nl/specials/voorbereidingstraining-survivalrun/

Wij raden je aan om lichtgewicht kleding te dragen. Een lange tight en T-shirt zijn perfect. We adviseren je de weersomstandigheden in de gaten te houden en je daarop te kleden. Wij garanderen dat al je kleding nat en modderig zal worden.

Loop met normale hardloopschoenen, spikes zijn verboden. Het dragen van schoenen is verplicht. Je schoenen zullen nat en vies worden.

Meer informatie

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Outdoor Valley Survivalrun? Volg Outdoor Valley op Facebook en Instagram.

Staat je vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar events@outdoorvalley.nl

We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers! Meld ja aan via: https://outdoorvalley.nl/survivalrun/vrijwilligers-survivalrun/