Glij & Spring Avontuur

Glij & Spring Avontuur
Prijs
Vanaf € 13,50 per kind
Personen
Vanaf 6 kinderen, de jarige is gratis!
Duur
Vanaf 60 minuten actief

Glij en Spring Avontuur: Ontdek het ultieme avontuur op grote hoogte en de waanzinnige snelheid van de tubingbanen. Dit kinderfeestje zullen je vriendjes niet snel meer vergeten!

Stap binnen in het speelkasteel van Net Adventure, waar je vrij bent om te springen en te rennen waar je maar wilt. Met smalle doorgangen en uitkijktorens om te verkennen, is dit een waar paradijs voor kleine avonturiers!

En als je nog niet genoeg adrenaline hebt gekregen, glijd dan op topsnelheid naar beneden op de tubingbanen. Voel de wind door je haren en de opwinding door je aderen terwijl je de berg af suist! Met bochten die je naar adem laten happen en snelheden die je hart sneller laten kloppen, is dit een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Combineer beide activiteiten met een feestelijke maaltijd in Restaurant De Pannenkoekhut voor een dag vol plezier en sensatie! En als je dit gewoon een keer wilt komen ervaren zonder feestje, ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Goed om te weten:
  • De jarige is gratis!
  • Vanaf 5 jaar
  • Het dragen van dichte schoenen is verplicht
  • Het dragen van bedekkende kleding wordt aanbevolen
  • Tuben: Minimale lichaamslengte 110cm
  • Net Adventure: Gratis toegang voor ouders van kinderen t/m 7 jaar (1 ouder per gezelschap)

PRIJZEN

Hoera, het is jouw verjaardag en bij ons ben jij de ster van de dag! Als jarige job mag jij gratis deelnemen aan het kinderfeestje! Geen gedoe met kortingscodes, want deze speciale traktatie wordt automatisch toegepast wanneer je het feestje boekt! Laat de feestelijke pret maar beginnen! 🎉🎂

Soort Duur activiteit Tickets online***
Glij & Spring Avontuur 1 uur € 13,50 p.p.
+ Smulmoment* 1 uur € 20,00 p.p.
+ Onbeperkt smullen!** 1 uur € 24,00 p.p.
Glij & Spring Avontuur 1,5 uur € 17,50 p.p.
+ Smulmoment* 1,5 uur € 24,00 p.p.
+ Onbeperkt smullen!** 1,5 uur € 28,00 p.p.
Glij & Spring Avontuur 2 uur € 21,00 p.p..
+ Smulmoment* 2 uur € 27,50 p.p.
+ Onbeperkt smullen!** 2 uur € 31,50 p.p.

* Smulmoment: Geniet van een portie heerlijke frites en kies uit één snack naar wens, of smul van een grote pannenkoek met stroop of poedersuiker, vergezeld van een verfrissend glas ranja.
** Onbeperkt smullen: Laat je smaakpapillen verwennen met onbeperkte frites en een snack naar keuze, of geniet van maximaal 3 pannenkoeken per persoon met stroop of poedersuiker, en ook de ranja is onbeperkt!
*** Bij tickets die aan de deur worden gekocht, geldt een kleine toeslag.

2 belevingen voor de prijs van 1!

Verken het betoverende Net Adventure, een magisch speelkasteel en trampolinepark ontworpen voor avonturiers tussen 5 en 14 jaar oud. Klim door het parcours, spring naar ongekende hoogtes en geniet van het adembenemende uitzicht. Dankzij de veilige netten langs de zijkanten hoef je je geen moment zorgen te maken. En als kers op de taart, glij je met een flinke dosis opwinding weer naar beneden op de glijbanen. Plezier gegarandeerd!

Met Tuben begint het avontuur wanneer je de lift naar de top neemt, jouw favoriete baan kiest en vol enthousiasme in je band stapt voor een razendsnelle afdaling. Op de extreme baan glijd je hoog door de scherpe bochten, terwijl je op de funbanen vrienden uitdaagt voor een spannende race naar beneden. Welke route je ook kiest, de aankomst zal altijd gepaard gaan met een grote glimlach op je gezicht. Nog een keer!

Eetsmakelijk!

Na al die sprongen en glijpartijen, begint je maag vast te rommelen als een hongerige tijger! Maar geen zorgen, want bij de Pannenkoekhut staat een waar feestmaal voor jullie klaar. Een gezellig tafeltje is al speciaal voor jullie gereserveerd, en het eten en drinken staan klaar om de avonturiers te verwennen. Ga je voor knapperige frietjes met een heerlijke snack, of dompel je jezelf onder in een zalige pannenkoek met poedersuiker of stroop?

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook onbeperkt smullen! Wat houdt dat in? Nou, we vullen op verzoek de patat of pannenkoeken en ranja onbeperkt** aan. Dus als je nog meer lekkers wilt, roep je gewoon de ober en wordt jouw buikje op magische wijze opnieuw gevuld. Genoeg om alle buikjes tevreden te stellen. Smakelijk eten! 🥞🍟