Kinderfeestje Huttenbouwen

Kinderfeestje Huttenbouwen
Prijs
€ 23,50 p.p.
Personen
Vanaf 6 personen
Duur
1,5 uur

Huttenbouwen bij Outdoor Valley doen we natuurlijk buiten. Na een korte wandeling door het bos vinden de kinderen een stapel met houten panelen. Van de instructeur krijgen ze een korte uitleg, bouten, moeren en stalen profielen. Hun fantasie doet de rest.

Onder begeleiding van een Outdoor Valley instructeur gaan de kinderen aan de slag met hout en ijzerwaren. Bij het huttenbouwen gebruiken we geen spijkers, schroeven of hamers. Het bouwen gebeurt op een veilige en gecontroleerde manier. De hutten bestaan uit muurdelen, dakdelen, trappetjes en bruggetjes. Met de muur- en dakdelen kunnen er in totaal acht blokken worden gebouwd. Met de bruggetjes en trappetjes kunnen de blokken worden verbonden. Zo ontstaat er uiteindelijk één grote hut.

Je kunt dit kinderfeestje zelf boeken. Klik op ‘Boek het kinderfeestje huttenbouwen’ en maak er een onvergetelijke verjaardag van!

Goed om te weten:
  • Nieuw
  • Leuk voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
  • Neem kleding mee die tegen een stootje kan
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Een veilige manier van bouwen

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na anderhalf uur nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef over het water vanaf via onze 80 meter lange tokkelbaan, bouw met balken, touwen en tonnen je eigen vlot of spring met zijn allen in een enorme kano en vaar zoals de indianen vroeger deden.

Daar krijg je trek van

Van een middag vol avontuur en plezier krijg je reuze trek. Begin daarom een lekkere muffin met ranja vooraf en boek er tot slot nog een patatmaal bij! Of rooster marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.