Kinderfeestje Speurtocht

Kinderfeestje Speurtocht
Prijs
€ 25,50 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
1,5 uur

Tijdens het kinderfeestje speurtocht gaan jullie op zoek naar de schat welke verstopt is in het survivalbos.

Klim, kruip en slinger over, onder en langs de hindernissen die je tegenkomt. Samen met een instructeur gaan jullie over slootjes en door de modder. Jullie zullen goed moeten zoeken om de schat te vinden. Help elkaar langs alle obstakels en ontdek wat er in het bos verborgen ligt…

Je kunt dit kinderfeestje zelf boeken. Klik op ‘Boek het kinderfeestje speurtocht’ en maak er een onvergetelijke verjaardag van!

Goed om te weten
  • Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt vies en nat worden
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen
  • Onder begeleiding van een instructeur

Maak jouw feestje onvergetelijk

Als je na anderhalf uur nog niet moe bent, kun je dit kinderfeestje combineren met andere activiteiten. Zoef over het water vanaf via onze 80 meter lange tokkelbaan, bouw met balken, touwen en tonnen je eigen vlot of stap met zijn allen in een reuze kano en vaar zoals de indianen dat vroeger deden.

Daar krijg je trek van

Van een middag vol speuren krijg je reuze trek. Boek daarom taart en ranja vooraf en bestel er tot slot nog een feestmaal bij! Je kunt kiezen uit patat, pizza of een kinderbarbecue. Of rooster als echte spoorzoekers marshmallows en knakworstjes boven het kampvuur. Uiteraard krijgen jullie hier een lekker glaasje ranja bij.