Winterkamp

Winterkamp
Prijs
Vanaf € 299,00 per persoon
Duur
4 of 5 dagen zonder overnachting

Ga in de kerstvakantie op avontuur, leer skiën en snowboarden en maak nieuwe vrienden. Ga op winterkamp bij Outdoor Valley en beleef de leukste avonturen!

Voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar is er in de kerstvakantie het winterkamp. Het vier of vijf dagen durende kamp zit vol activiteiten zoals skiën, kanovaren en tuben. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht. Onze ervaren instructeurs begeleiden de kinderen gedurende de hele dag. De eerste week van het kamp start in week 52 op dinsdag 27 december en duurt 4 dagen i.v.m. Kerst. De tweede week van het kamp start in week 1 op maandag 2 januari en duurt 5 dagen. Het winterkamp van 4 dagen kost € 299,00 per persoon en het winterkamp van 5 dagen kost € 335,00 per persoon.

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten een week lang buiten te spelen? Wil je een heerlijk weekje zonder ouders op avontuur? Schrijf je dan in voor het outdoor winterkamp van Outdoor Valley!

Goed om te weten:
  • Winterproof
  • Heel veel activiteiten incl. skiën en boarden
  • 4 of 5 dagen | Van 09:00 tot 17:00 uur
  • Groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau
  • In de kerstvakantie
  • Zwemdiploma verplicht

Een week vol avontuur

Ga in de kerstvakantie met ons mee op winterkamp. Een te gekke kampweek voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Tijdens het winterkamp leer je skiën en snowboarden, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Na een lange dag buiten, ga je voldaan richting huis.

Tijdens de week krijgen de kinderen toffe en leerzame ski- en snowboardlessen en daarnaast een programma vol outdoor activiteiten. Kortom; wil jij het jaar afsluiten met een groot avontuur en heb je geen zin om in de kerstvakantie binnen te zitten? Meld je dan snel aan!

Zonder overnachting

Om 17:00 word je opgehaald door je ouders en/of verzorgers. Tijdens het avondeten kun je vertellen wat voor avonturen je die dag hebt beleefd. Je slaapt lekker in je eigen bed en de volgende morgen ben je weer fit voor een nieuwe kampdag!

Geef je nu samen met je vriendjes en vriendinnetjes op voor deze toffe week. Of kom alleen en maak tijdens het kamp heel veel nieuwe vrienden!

Het winterkamp vindt plaats in week 52 van dinsdag t/m vrijdag en in week 1 van maandag t/m vrijdag. In verband met Kerst telt de kampweek in week 52 dit jaar vier dagen.

De kosten voor het 4-daagse kamp is € 299,00 en de kosten voor het 5-daagse kamp is € 330,00.

 

    Meld je aan voor het Outdoor Kamp