Brug bouwen

Brug bouwen
Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Bouw een stevige constructie waar de hele groep over heen kan. Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie met de aanwezige materialen een brug bouwen. Komen jullie droog aan de overkant?

De constructie moet wel aan een aantal eisen voldoen. Geen padvinder geweest? Let dan goed op! De instructeur legt je graag uit welke knopen je het beste kunt gebruiken voor een stevige brug.

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
  • Je kunt nat en vies worden
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, patatmaal of één van onze barbecue’s. Ook verzorgen wij een gezellige borrel als afsluiting van jullie dag.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen