Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
Vanaf 1 uur

Disc golf is een sport die het beste te omschrijven is als een combinatie van frisbee en golf. Het parcours ligt tussen bomen en struiken rondom Outdoor Valley. Een activiteit die zich perfect leent voor een ontspannen dag in de buitenlucht.

De instructeur legt jullie eerst de verschillende werp- en basistechnieken uit. Nadat de worpen er goed in zitten en de spieren opgewarmd zijn, start de uitdaging en verlaten jullie Outdoor Valley. Op zoek naar de eerste basket! Wie heeft de minste worpen nodig om het hele parcours af te leggen?

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Een ontspannen activiteit

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Combineer de activiteiten daarom met een smakelijk tussendoortje of maaltijd. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een powerbreak, valley lunch of één van onze buffetten. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen