Hoge tokkel

Hoge tokkel
Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
Vanaf 1 uur

Wist je dat Outdoor Valley een replica heeft van een van de hoogste bergen ter wereld? Beklim de Monte Cervino en tokkel over het water naar het survivalbos.

Klim eerst naar een hoogte van 12 meter op de buitenwand. Eenmaal boven geniet je van een prachtig uitzicht over het Rottemerengebied. Na een korte instructie van de instructeur maak je jezelf klaar voor een tokkel van bijna 200 meter lang. Zodra je over de rand bent gestapt is er geen weg meer terug en tokkel je met 40 kilometer per uur over het water recht op het bos af. Een spectaculair uitje op de meest unieke klimwand van Nederland!

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 12 jaar
  • Activiteit vindt buiten plaats
  • Onder begeleiding van een instructeur

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Eten en drinken

Lekker lunchen tussen al dat sporten door? Kies voor een echte outdoor lunch waarbij jullie boven het vuur jullie eigen lunch bereiden. Het is natuurlijk ook mogelijke om te kiezen voor één van onze andere buffetten. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen