Prijs
Vanaf € 18,00 per persoon
Personen
Minimaal 6
Duur
Vanaf 1 uur

Klimmen op een van de beroemdste bergen ter wereld, vlak bij Rotterdam. De echte Monte Cervino is gelegen op de grens van Zwitserland en Italië en maar liefst 4.478 meter hoog. Bij Outdoor Valley beklim je de enige replica van de Monte Cervino met ruim 2500m² aan klimwand, zowel binnen als buiten.

Kies samen met de instructeur uit verschillende klimroutes. Voor elk type klimmer, van beginnend tot gevorderd, is er een goede klimroute bij de Monte Cervino. Onze instructeur geeft jullie technische aanwijzingen en leert je hoe je het makkelijkst de wand beklimt. Je zult ervan versteld staan hoe snel je je eigen grenzen verlegt!

Goed om te weten:
  • Minimum leeftijd 8 jaar
  • Het klimmen vindt binnen plaats
  • Binnen zijn zaalschoenen verplicht
  • Buiten klimmen tegen meerprijs
  • Onder begeleiding van een instructeur

Cursus zekeren

Tijdens de activiteit klimmen zorgen de instructeurs van Outdoor Valley ervoor dat de leerlingen op een veilige manier kunnen klimmen. De nadruk ligt tijdens dit programma vooral op het bewegen. Hoe leuk zou het zijn als de leerlingen de plaats van de instructeurs in kunnen nemen?

In een korte lessenreeks leren wij de kinderen elkaar zekeren. Na het behandelen van het knopen en zekeren kunnen de leerlingen elkaar op een veilige manier laten klimmen. Techniek en vertrouwen staan centraal tijdens de les. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€18,00 €26,00 €33,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Van al dat sporten krijg je natuurlijk trek. Kies daarom uit één van onze vele horecamogelijkheden. Start de dag met een kop koffie of thee met gebak, pauzeer met een lunch in een tipi tent en sluit je dag af met één van onze barbecue’s. Ook voor een gezellige borrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.


    Informatie aanvragen