Mountainbiken

Mountainbiken
Prijs
Vanaf € 23,00 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
1 uur

Leer mountainbiken of verbeter je vaardigheden op een van de mooiste mountainbikeparcours van Nederland. Het bijna 7 kilometer lange parcours ligt middenin het Hoge Bergse Bos en biedt tal van mogelijkheden.

Verspreid over drie heuvels zijn er maar liefst 480 hoogtemeters. Met vele snelle afdalingen, scherpe bochten, steile beklimmingen en enkele vlakke gedeeltes is dit singletrack parcours zeer divers. Na een goede uitleg en warming up verlaten jullie Outdoor Valley om aan je mountainbike vaardigheden te werken.

Goed om te weten:
  • Minimum lengte 1,60m
  • Voor zowel beginners als experts
  • Onder begeleiding van een instructeur
  • Inclusief helm
  • Mountainbikeparcours is het hele jaar geopend

Mix & match

De dag wordt nog leuker als je hem zelf kunt inrichten. Daarom biedt Outdoor Valley de mogelijkheid om deze activiteit met anderen te combineren. Bekijk hier welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijke dag van!

Prijzen bij minimaal 6 personen

1 uur 1,5 uur 2 uur
€23,00 €31,00 €38,00

Onderstaande tarieven zijn de tarieven per persoon per uur wanneer je met minder dan 5 personen bent.

Aantal personen Tarief p.p.
bij 1 tot 2 personen €70,00
extra persoon €10,00

 

Eten en drinken

Trek gekregen van al dat sporten? Wij verzorgen graag de lunch! Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een lekker patatmaal. Ook voor een gelegenheidsborrel kun je bij Outdoor Valley terecht.

Onze horeca producten zijn bij te boeken als extra optie of compleet verzorgd in een arrangement opgenomen, bekijk hier het aanbod.

Cube mountainbikes

Uniek bij Outdoor Valley is onze samenwerking met het gerenommeerde fietsenmerk Cube. Ieder jaar in januari ontvangen we ruim veertig stuks nieuwe mountainbikes. De fietsen die op dat moment een jaar oud zijn bieden we te koop aan. Het resultaat is dat jullie op kwalitatief zeer goede mountainbikes kunnen rijden.

Ben je nog op zoek naar een goede tweedehands mountainbike? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


    Informatie aanvragen