Actief met lunch en/of diner

Actief met lunch en/of diner
Prijs
Vanaf € 32,75 per persoon
Personen
Minimaal 8
Duur
vanaf 1,5 uur

Ga een ochtend, middag of hele dag op pad met uw collega’s, maak de dag compleet met een stevige lunch of sluit af met een heerlijke barbecue!

Kies uit één of meerdere  activiteiten en ga op pad met een instructeur van Outdoor Valley. Of jullie nu kiezen voor een 1,5 uur of 3 uur actief, jullie maken het uitje compleet met een heerlijke lunch en/of barbecue!

Mix & Match

Dit arrangement is samen te stellen uit de volgende activiteiten:

Arrow Battle, BoogschietenBrug bouwenDisc GolfKanopoloKanovarenKatapult bouwenSteppenSUPpenSurvivallenTokkelen en klimmenVlotbouwen

Onderstaande activiteiten zijn te boeken tegen een meerprijs:

KlimmenLasergamenMountainbikenPaintball

Het is mogelijk om meerdere activiteiten te kiezen. Begin bijvoorbeeld met een stevige mountainbike tocht om vervolgens de hindernissen in het survivalbos te overwinnen. Of doe het wat rustiger aan en combineer boogschieten met Disc Golf. De dag is volledig naar wens in te vullen!

Lunch of barbecue

Beweging kost energie. Start het uitje daarom met een stevige lunch. Of kies er voor om na de activiteit de verbruikte energie weer aan te vullen. Ongeacht op welk moment jullie de lunch willen inlassen wij hebben een passend aanbod klaarstaan. De barbecue staat als laatste gepland. Vlees, salades, patat, stokbrood en sausjes, aan alles is gedacht. De muziek en het uitzicht maken het plaatje compleet. Standaard is dit arrangement te boeken met een Valley Lunch of Basic Barbecue. Uiteraard is het mogelijk dit aan te passen naar een andere lunch of barbecue.

Samen met jullie stellen we graag een onvergetelijk dagje weg samen. Neem direct contact op met Milon om de mogelijkheden door te spreken.    Informatie aanvragen