Stage lopen of werken bij Outdoor Valley?

22 augustus 2023
Stage lopen of werken bij Outdoor Valley?

Verken de avontuurlijke loopbaan mogelijkheden van Outdoor Valley!

Ben jij gereed om deel uit te maken van een dynamisch, gedreven team dat mensen aanmoedigt om de natuur te ontdekken, grenzen te verleggen en onvergetelijke avonturen te beleven? Dan is dit jouw kans! Outdoor Valley zoekt volop gepassioneerde individuen die vol enthousiasme zijn om buitengewone belevenissen te creëren en herinneringen te vormen die een leven lang meegaan.

  • Wintersport (ski en snowboard) instructeurs
  • Horeca medewerkers
  • Marketing Stagiair
  • Buitensportinstructeurs

Over Outdoor Valley (op 10 minuten rijden vanaf Rotterdam)

Outdoor Valley is dé ontmoetingsplaats van avontuur en natuur. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een vooraanstaande locatie voor outdoor activiteiten en teambuilding evenementen. Ons prachtige terrein in het Hoge Bergse Bos biedt de ideale omgeving voor iedereen, van beginners tot doorgewinterde avonturiers. Van klimmen en mountainbiken tot kanoën en survivaluitdagingen – wij hebben voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor Outdoor Valley

Binnen Outdoor Valley geloven wij in de potentie van elk individu en in de kracht van teamwork. Als onderdeel van ons team krijg je niet alleen de kans om jouw eigen vaardigheden en passies te ontwikkelen, maar ook om anderen te inspireren en te begeleiden op hun avontuurlijke reis. Wij bieden een stimulerende, inclusieve werkomgeving waarin jouw ideeën en creativiteit van grote waarde zijn. Samen bouwen we aan onvergetelijke momenten voor onze gasten, variërend van gezinnen tot bedrijven en studenten.

Wat wij te bieden hebben

Boeiend Werk: Geen dag is hetzelfde bij Outdoor Valley. Je wordt betrokken bij spannende avonturen en diverse activiteiten die je uitdagen en voldoening schenken.
Teamgeest: Samenwerking en ondersteuning zijn essentiële waarden voor ons. Je wordt onderdeel van een hecht team dat gezamenlijk successen viert en obstakels overwint.
Persoonlijke Groei: Wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je verwerft nieuwe vaardigheden, bouwt zelfvertrouwen op en groeit als individu.
Natuur en Omgeving: Werken in het prachtige Hoge Bergse Bos betekent dagelijkse omringd zijn door de natuur. Een inspirerende plek om te werken en tot rust te komen.
Positieve Impact: Jouw werk doet ertoe. Je helpt mensen om angsten te overwinnen, samen te werken en nieuwe hoogten te bereiken.
Doe Met Ons Mee: Of je nu een doorgewinterde outdoor professional bent of gewoon een liefhebber van de natuur, bij Outdoor Valley verwelkomen we diversiteit aan ervaringen en perspectieven. Als jij op zoek bent naar een avontuurlijke carrière waar passie, natuur en teamwork samenkomen, dan is Outdoor Valley jouw bestemming.

Klaar om jouw volgende avontuur aan te gaan? Verken de mogelijkheden bij Outdoor Valley en solliciteer vandaag nog! Samen gaan we op ontdekkingsreis en verrijken we de wereld met avontuur en natuur.

 

Bekijk hier alle vacatures