Bedankt

Bedankt

Bedankt voor je aankoop. Je ticket(s) is/zijn aangemaakt en ontvang je binnen enkele ogenblikken in je mailbox.

Wat leuk dat je binnenkort bij ons komt buitensporten. Het ticket dat je gekocht hebt mag je uitprinten, maar we willen je vragen het te gebruiken vanaf het scherm van je telefoon. Wist je dat je door elke maand 17 vellen papier minder te printen, je al 324 liter water, 1700 WH aan energie, en 1,75 L CO2 uitstoot bespaart?

De geldigheid van je aankoop staat vermeld op je ticket. Het ticket is geen reservering. Onze verhuurmaterialen zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten. Dat is helemaal niet erg, want wachten kost je niks, je hebt ineens tijd voor een goed gesprek en je kunt ontspannen genieten van het weer.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

We hebben hieronder wat informatie verzameld die je vast leuk vind om te lezen.

Een hapje en drankje in ons restaurant

Restaurant de Berghut is gelegen op het terrein van Outdoor Valley in Bergschenhoek. Het gezellige restaurant en grote terras zijn zeven dagen per week geopend. Lunchen is mogelijk van maandag tot en met zondag. Van donderdag tot en met zondag is de keuken, voor het diner, geopend tot 20:00 uur.

Bezoek Restaurant de Berghut voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of goed verzorgd diner. Laat je verassen door huisgemaakte gerechten en de unieke locatie. Grote groepen kunnen, op reservering, plaatsnemen in één van de sfeervolle tipitenten of onder een grote stretchtent. Van een gezellig diner voor twee tot een volledig verzorgd business event, wij regelen het voor je!

Mountainbike verkoop

Opzoek naar een eigen mountainbike? Ieder jaar in oktober gaan alle mountainbikes van Outdoor Valley in de verkoop. Ben je na het mountainbikes enthousiast geworden en ben je opzoek naar een eigen mountainbike dan is dit iets voor jou om in de gaten te houden.

De Outdoor Valley mountainbikes zijn van het merk Cube. Aan het eind van het zomerseizoen schaffen we nieuwe fietsen aan voor het seizoen daarna. Alle fietsen, die dan nog geen jaar oud zijn, gaan dan in de verkoop. Nieuwsschierig? Klik hier voor meer informatie.