FAQ
FAQ

Onderstaande is onder voorbehoud. Mocht er regelgeving wijzigen dan kan het zijn wij genoodzaakt zijn bepaalde faciliteiten te wijzigen of te sluiten.

FAQ

We hebben besloten om vanwege de huidige regelgeving onze douches gesloten te houden. We adviseren je wel om een handdoek en/of een surfponcho mee nemen om je af te drogen en om te kleden na de run.

We faciliteren dit jaar geen kleedruimte. Onze kleedkamers maken het te lastig om onderling afstand te houden. We hebben daarom besloten om de kleedkamers gesloten te houden. Het is raadzaam om je thuis al om te kleden. We adviseren je wel om een handdoek en/of een surfponcho mee nemen om je af te drogen en om te kleden na de run.

Ja, houdt er wel rekening mee dat de wachttijden langer zullen zijn omdat er maar een beperkt aantal personen in één ruimte mag zijn.

Kort gezegd: Ja. De run vindt plaats in een waterrijk gebied, waarbij een aantal hindernissen over het water zullen zijn. Voor een aantal hindernissen moet je ook door het water. Het is praktisch onmogelijk om de run droog te voltooien.

Voor en na je run vragen we je op het ons terrein zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht te houden. We hebben geprobeerd het terrein zo in te richten dat je die afstand ook kan houden.

Zodra je gestart bent met de run is het niet verplicht om 1,5 meter afstand te houden tot andere deelnemers, desondank vragen we je om dit waar mogelijk toch te doen.

Ongeveer een week voor de run ontvang je een mail met deelnemersinformatie. Hierin zal ook een COVID-screening zitten. We vragen je met klem om deze vragen serieus door te nemen en om niet naar onze run te komen wanneer je één of meerdere vragen met “ja” hebt beantwoord.

Dat mag. Toch willen we je vragen zoveel mogelijk alleen te komen. Voor toeschouwers gelden namelijk strengere regels dan voor sporters. Het kan ook voorkomen dat wij bepaalde delen van het terrein af moeten sluiten voor bezoekers wanneer het te druk wordt.

Ja, je mag één bagagestuk achterlaten. Deze kun je na de run weer ophalen op vertoon van je t-shirt.

Ja, zowel op het terrein van Outdoor Valley als Outdoor Valley Wintersport is de horeca open. Mits er plek is ben je hier van harte welkom nadat je omgekleed bent.