Obstacle Run 2024 komt eraan!

02 januari 2024
Obstacle Run 2024 komt eraan!

Doe je mee op 12 mei 2024?

Beste vrienden, familie, sportmaatjes en gezinnen, het is weer tijd om je klaar te maken voor een buitengewone uitdaging! Noteer zondag 12 mei 2024 in je agenda, want dan gaat de Outdoor Valley Obstacle Run van start, een evenement dat je niet wilt missen.

Na het succes van de editie in 2023 keert deze sensationele run terug met nog meer verrassende hindernissen. Of je nu een persoonlijke uitdaging zoekt of samen met vrienden, collega’s of familie wilt deelnemen, er is een geschikte route voor iedereen. Kies tussen de 3 kilometer route, speciaal ontworpen voor kinderen en ouders, of ga voor de 6 kilometer vol obstakels als je op zoek bent naar een echte uitdaging. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale family editie bij de 6 kilometer.

Nadat je de run hebt voltooid, kun je ontspannen op het gezellige terrein van Outdoor Valley en je volbrachte uitdaging bespreken onder het genot van een hapje en drankje. Markeer deze datum in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

We werken met ticketfases, dus wees er op tijd bij voor de beste prijs!

Check tickets hier