FAQ Obstacle Run

FAQ Obstacle Run
Algemeen

Op 12 mei 2024 organiseert Outdoor Valley de Obstacle Run. Met 2 verschillende afstanden is er een passend avontuur voor iedereen.

Bij Outdoor Valley: Hoeksekade 141 te Bergschenhoek. De run loopt door het Hoge Bergse Bos, een mooi natuurgebied onder de rook van Rotterdam.

Je kunt al meedoen aan de 3 of 6 KM Family Run vanaf 6 jaar! De enige vereiste is dat je een zwemdiploma hebt en dat er ook een volwassene van minimaal 18 jaar meedoet in jouw team. Aan de 6KM Obstacle Run kun je meedoen vanaf 12 jaar. Dit is de perfecte afstand voor vriendengroepen, bedrijven of sportteams!

EARLY BIRD (t/m 13 januari)
€25,00 p.p. voor de 3KM Family Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€37,00 p.p. voor de 6KM Family Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€37,00 p.p. voor de 6KM Obstacle Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting

T/m 27 december krijg je met de kortingscode OVORKERST10 10% korting op je Early Bird ticket!

TICKETFASE 2 (1 februari t/m 15 maart)
€27,00 p.p. voor de 3KM Family Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€40,00 p.p. voor de 6KM Family Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting gratis (minimaal 1 volwassene)
€40,00 p.p. voor de 6KM Obstacle Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting

TICKETFASE 3 (16 maart t/m 25 april - LET OP: vanaf 1 mei GEEN t-shirt inbegrepen)
€29,00 p.p. voor de 3KM Family Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€42,00 p.p. voor de 6KM Family Run -ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€42,00 p.p. voor de 6KM Obstacle Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting

TICKETFASE 4 (26 april t/m 10 mei - LET OP: GEEN t-shirt inbegrepen)
€29,00 p.p. voor de 3KM Family Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€42,00 p.p. voor de 6KM Family Run -ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting (minimaal 1 volwassene)
€42,00 p.p. voor de 6KM Obstacle Run - ontvang vanaf 5 personen €2 p.p. korting

DAGPRIJS
€35,00 p.p. voor de 3KM Family Run
€48,00 p.p. voor de 6KM Family Run
€48,00 p.p. voor de 6KM Obstacle Run

Omdat het parcours ook uit waterhindernissen bestaat en wij de veiligheid van onze deelnemers willen waarborgen is een zwemdiploma verplicht.

Ja, wij hebben douche- en omkleedgelegenheden. Toch vragen we deelnemers om zich, om drukte in de kleedkamers te voorkomen, zo veel mogelijk thuis al om te kleden.

Ja, er is een kleine garderobe aanwezig. Je kunt hier je spullen op eigen risico achterlaten. We willen je vragen om als je met meerdere loopt de spullen zo veel mogelijk in één tas te doen, zodat er ruimte is voor iedereen.

Je kunt bij Outdoor Valley en in het gebied gratis parkeren. Voor de deur is beperkt plaats, het kan dus zijn dat je 5-10 minuutjes moet lopen. Houd hier rekening mee! Op 12 mei zullen er parkeerbegeleiders staan.

We raden je aan om 30 minuten voor je starttijd aanwezig te zijn. Houd rekening met mogelijk een stukje lopen vanaf de parkeerplaats.

Ja zeker! Na afloop van de run kun je gezellig plaatsnemen op ons horecaplein neergezet door ons Restaurant de Berghut. Hier kun je onder het genot van een heerlijk koud drankje of een lekker hapje napraten over je avontuur. Dat heb je wel verdiend na de run!

Tijdens de Obstacle Run worden foto's gemaakt op het parcours. Ook achteraf kun je weer terecht bij onze fotograaf voor een echte Finisher foto!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 21 december 2023! Inschrijven kan via onze website.

Helaas is het niet mogelijk om een deelname te annuleren als je staat ingeschreven. Het is wel mogelijk om je startbewijs over te dragen aan een andere deelnemer. De administratiekosten hiervan zijn €5,-. Artikel 18 uit de consumentenvoorwaarden van de VeBON is niet van toepassing op de kaartverkoop van de Outdoor Valley Obstacle Run.

Kun je zelf door omstandigheden niet meer meedoen aan de Outdoor Valley Obstacle Run, maar heb je iemand gevonden die jouw e-ticket wil overnemen? Voor € 5,- kun je het ticket officieel overdragen aan iemand anders. Stuur hiervoor een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.

Voorbereiding

Wij raden je aan om lichtgewicht kleding te dragen. Een lange tight en t-shirt zijn perfect. We adviseren je de weersomstandigheden in de gaten te houden en je daarop te kleden. Wij garanderen dat al je kleding nat en modderig zal worden, vergeet niet een extra setje mee te nemen voor achteraf en een vuilniszak voor je natte kleding.

Loop met normale hard-/trailloopschoenen, spikes zijn verboden. Het dragen van dichte schoenen is verplicht. Je schoenen zullen nat en vies worden.

Meer informatie

Voor beiden runs heb je kracht en uithoudingsvermogen nodig. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden lopen en onderweg trotseer je uitdagende hindernissen. Bij een survivalrun zijn de hindernissen echter een stuk technischer dan bij een obstacle run. Hierbij is het beheersen van bepaalde klimtechnieken vereist, met pure kracht zijn deze niet allemaal te overwinnen. Om de finishtijd mee te laten tellen voor het eindklassement, zul je bij een survivalrun alle hindernissen moeten halen. De obstacle run kent alleen maar winnaars, er zal dan ook geen tijdregistratie zijn.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Outdoor Valley Obstacle Run? Volg Outdoor Valley op Facebook en Instagram.

We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie over de werving van de vrijwilligers of meld je direct aan via deze pagina

Ja! Dit jaar hebben we weer Obstacle Run shirts! Wanneer je je tickets vóór 26 april 2024 besteld, zit dit shirt inbegrepen bij je inschrijving. Daarna kunnen we helaas geen shirt meer voor je reserveren. Let op: dit is een FINISHER t-shirt, welke je zal ontvangen bij de finish. Neem dus zelf een ander shirt mee om in te lopen! Op de dag zelf zullen wij ook andere Outdoor Valley shirts verkopen, deze zijn ideaal om in te lopen!

Staat je vraag er niet tussen, stuur dan een e-mail naar events@outdoorvalley.nl.