PETZL Night Trail

PETZL Night Trail
Prijs
Vanaf € 23,00 p.p.
Duur
30, 20, 11 kilometer

Ben jij klaar voor het ultieme trailrun evenement? Een echte bikkelrace in winterse omstandigheden; de PETZL Night Trail! Tijdens deze run kun je genieten van het heuvelachtige landschap, het lopen op verschillende ondergronden en de natuurlijke, bosrijke omgeving. Geen rondje hardlopen over asfalt dus! Wij dagen jou uit voor deze avontuurlijke uitdaging.

De PETZL Night Trail vindt plaats op 8 februari 2020 en start bij Outdoor Valley. Met routes van 30, 20, 11 kilometer beloofd het een harde race te worden. De deelnemers wagen zich aan het 80% off-road parcours waarbij er geen rondjes gelopen word. De hele route is dus volledig nieuw terrein. Bij de finish wacht hun een warme kop chocomel, erwtensoep en natuurlijk een bende gezelligheid.

Goed om te weten:
  • 80% off-road parcours
  • Gezellig start en finish terrein

Doe mee met PETZL

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag meedoen PETZL Night trail? Check dan de website van mudsweattrails of de Facebook pagina van het evenement. Hierop staat binnenkort meer informatie over starttijden, startnummers, routes, verzorging, betaling, en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden voor deze spannende race. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. We zien jou graag op zaterdag 8 februari bij de start en finish bij Outdoor Valley.