Grote vergaderzaal

Grote vergaderzaal
Prijs
Vanaf € 14,75 p.p.
Personen
Op basis van 15 personen
Duur
Vanaf 4 uur

Net buiten Rotterdam, midden in het Hoge Bergse Bos, vind je het unieke terrein van Outdoor Valley. De locatie wordt door een heuvelachtig en bosrijk landschap omringt. Het evenemententerrein verleent zich naast de verschillende activiteiten, ook prima als vergaderlocatie. Kies voor onze grote vergaderzaal en laat je verrassen met de mogelijkheden die Outdoor Valley te bieden heeft.

Zodra je ons terrein betreedt, komt het echte outdoor gevoel in je naar boven. Dit gevoel komt terug in de verschillende vergaderruimtes op ons terrein. Outdoor Valley heeft diverse binnen en buitenlocaties om te vergaderen. Onze grote vergaderzaal geeft je het gevoel van een knus chalet. In de zaal zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk die worden aangekleed met een flip-over en/of beamer.

Maak je vergadermoment compleet door verschillende activiteiten toe te voegen. Werk aan outdoor teambuilding met onze teamtrail opdrachten, houd een ontspannen yogasessie of ploeter door de modder van het survivalbos. Er zijn heel veel mogelijkheden en Outdoor Valley denkt graag met jullie mee!

Goed om te weten:
  • Een dagdeel of hele dag
  • Combineren met activiteiten
  • Unieke locatie

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen zijn te boeken vanaf 4 uur en vanaf € 14,75 per persoon. Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Flip-over met stiften
  • Gebruik van een beamer en projectiescherm

Genoemden prijzen zijn gebaseerd op een arrangement voor 15 personen. Kom je met minder of meer personen? Dan is dat ook zeker mogelijk!  Wanneer je online een reservering maakt, verandert de prijs automatisch mee met het aantal personen.

Bekijk alle informatie over de vergaderarrangementen hier.


    Informatie aanvragen