Koop een ticket vóór 1 mei en ontvang een gratis FINISHER-shirt!

31 januari 2023
Koop een ticket vóór 1 mei en ontvang een gratis FINISHER-shirt!

Outdoor Valley Obstacle Run

Vrienden, familie, sportmaatjes en gezinnen, het is weer tijd om je te voorbereiden op een onvergetelijke uitdaging! Save the date voor zondag 14 mei 2023, wanneer het startschot zal klinken voor een nieuwe editie van de Outdoor Valley Obstacle Run.

Na een geslaagde editie in oktober 2022 keert deze spectaculaire run terug met nog meer verrassende hindernissen. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging voor jezelf of samen met vrienden, collega’s of familie, er is voor iedereen een geschikte route beschikbaar. Kies uit de 3 kilometer route speciaal ontworpen voor kinderen en ouders of de 6 kilometer vol obstakels voor degenen die op zoek zijn naar een echte uitdaging. Voor gezinnen met kinderen is er zelfs een speciale family editie bij de 6 kilometer.

Na afloop van de run kun je bijkomen op het gezellige terrein van Outdoor Valley en de uitdaging bespreken onder het genot van een hapje en drankje. En aangezien het op 14 mei Moederdag is, zullen wij natuurlijk extra aandacht besteden aan alle moeders en zorgen wij voor een verrassing voor hen. Dus zet deze datum vast in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Verschillende ticketfases

We werken met verschillende ticketfases. Klik hier om alle prijzen te zien. Diegene die in de eerste drie fases zijn of haar ticket koopt, is verzekerd van een GRATIS FINISHER-shirt. Na 30 april kunnen er namelijk geen extra shirt besteld worden. Dus wees er op tijd bij!

Ga jij voor de Family Run of voor de Obstacle Run?