Rotterdampas 2022

Rotterdampas 2022
Duur
Vanaf 1 uur

Quality time met je beste vriend of vriendin? Broer en zus dag of een dagje uit met je ouders? Met de Rotterdampas krijg jij eenmalig 25% korting op de verhuur en een burger naar keuze. Ga samen op avontuur!

Let op: het is niet mogelijk om vooraf te reserveren voor groepen onder de 10 personen. Je kunt gewoon bij ons langskomen op basis van beschikbaarheid!

Na het avontuur buiten kun je gezellig een burger eten in Restaurant de Berghut.
Natuurlijk ben je ook welkom als je alleen een burger komt eten of juist alleen iets komt huren.
Met de Rotterdam pas krijg je 25% korting op een burger naar keuze! Voor een tafel in het restaurant dien je vooraf te reserveren.

Goed om te weten:
  • In de buitenlucht
  • Geldig van 1 maart 2022 t/m 28 februari 2023
  • Zelfstandig
  • Op vertoon van Rotterdampas

Actie verhuur

Op vertoon van je Rotterdampas krijgt de pashouder 25% korting op verhuur. Onderstaande tarieven zijn voor 1 uur (MTB is vanaf 2 uur) en gelden voor de volgende activiteiten: kanovaren of kajakken, SUPpen en mountainbiken.

Prijs Duur Zonder Rotterdampas Met Rotterdampas
Kano 3p 1 uur €14.50.- €10.87
Kajak 1p 1 uur €10 - €7.50
Kajak 2p 1 uur €14.50.- €10.87

Heb je geen Rotterdampas? Ga dan naar deze pagina en bekijk de mogelijkheden.

Actie burger

Op vertoon van je Rotterdampas krijgt de pashouder 25% korting op een burger naar keuze. Kies één van de overheerlijke huisgemaakte burgers van het menu van Restaurant de Berghut. Benieuwd naar de standaard burgers zie dan hier de menukaart. Of laat je verrassen door één van onze seizoensburgers.

Vergeet niet te reserveren!